Шампионът по бодибилдинг Костадин Шушутев получи почетния знак на град Гоце Делчев

Снимки: община Гоце Делчев

Той му беше връчен от кмета на общината Владимир Москов

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе днес среща с новия шампион по бодибилдинг на страната в категория „Мъжка физика до 176 см.“ Костадин Шушутев, който е родом от град Гоце Делчев.

След като стана №1 на „Турнир Хеброс“ в Пазарджик в категория „Мъжка физика до 173 см.“, Шушутев затвърди позицията си на шампион, като взе златото и в друга категория - за мъжка физика до 176 см.

22-то издание на „Турнир Пловдив“ 2021 се проведе на 28 и 29 май. Събитието бе организирано от Българската бодибилдинг и фитнес федерация.

Костадин Шушутев спечели безапелационно първото място, преборвайки силната конкуренция на още 9 състезатели в категорията, и стана новият Шампион на България за 2021 г. в своята категория. Победата на Националното първенство по културизъм и фитнес „Турнир Пловдив“ е с ранг, равен на Републиканско първенство.

Това е поредното високо признание за неврокопския културист Костадин Шушутев, който получи днес и почетния знак на град Гоце Делчев. Той му бе връчен от кмета Владимир Москов за високите му спортни постижения, с пожелание да има все по-големи успехи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa