Арестуваха водач да шофира с 2.18 промила по магистрала „Струма“

Снимка: Infomreja.bg

Откраднаха голяма сума пари от къща в Шишковци

Вчера дупнишки полицаи са задържали с полицейска заповед 40-годишен водач на лек автомобил "БМВ" за управление след употреба на алкохол. Проверката е извършена на АМ „Струма“ в посока София, дрегерът е отчел резултат 2.18 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ - Кюстендил, е получен сигнал от собственик на къща в с. Шишковци, че от имота му е открадната голяма сума пари. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, установено е, че проникването е осъществено чрез взломяване на врата. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

От ОДМВР – Кюстендил, съобщават още, че в Пункта за регистрация на МПС в Дупница е представен за регистрация лек автомобил „БМВ“ – чрез пълномощник. При обработката на документите служителите установили, че автомобилът е обявен за издирване в Шенгенската информационна система. Оставен е на паркинг в РУ – Дупница, с протокол за доброволно предаване, по случая е образувана преписка.

Вчера в РУ – Дупница, е заявена кражба на 3 метални решетки, метална врата, кабели от ел. инсталация от нефункциониращ обект – масивна двуетажна сграда и прилежащ към нея парник в с. Джерман. По случая е образувано досъбено производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk